dzięki Piorze! jak się nie uda nigdzie to spróbuję tam podjechać , ale daleko ma oj, daleko :roll:
zrobić z SDI => TDI ASV
Zwiń
X
-
zrobić z SDI => TDI ASV
pisało się 100 tki razy o podnoszeniu mocy w SDI ale mnie interesuje podmiana całych podzespołów w SDI na TDI - dlaczego bo możńa tanio kupić młodego SDI-ka a mam motor skrzynię komputer itp itd od TDI
czy mój tok rozumowania jest poprawny czy można by wyrzucić motor SDi ze skrzynia a wpakować ASV ze skrzynią oraz kompoemt do tego silnika czy tez gra nie jest warta świeczki :idea:
będę wdzięczny za wszelkie sugestiebyła czeszka jest franca ale wolałem czeszkę
-
-
Zamieszczone przez Bonuschodzi ci o to że kupujesz druga oktavie i pakujesz w nią TDI które masz w octavi którą posiadasz teraz?
ale po pierwszych wypowiedziach jakoś ogarnęło mnie zwątpieniebyła czeszka jest franca ale wolałem czeszkę
Komentarz
-
-
Rozumiem że masz robity wóz. Dlaczego SDI. Możę lepiej jakąś bezynkę z mocniejszych i przełożyć wszystkie graty ze starego. Mój kumpel ma podobny problem rozbił 2-letnią Borę i radziłem mu kupić dobrą karocę z zarżniętą mechaniką i przerzucić graty. Za komuny ojciec wymieniał karoserię w 125P i było to dość proste. Operacja będzie napewno czasochłona lub kosztowna ale może gra jest warta świeczki.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSMysle, ze suma sumarum lepiej moze wyjsc kupienie TDI zamiast SDI i sprzedanie komus silnika wraz ze skrzynią, turbiną, itd., ktory posiadasz, zamiasta bawienie sie w swapy.
Drugie to kupienie TDI-ka ASV i w razie jak Ci się coś wysra będziesz musiał tylko przełożyć a nie wydawać kase na nowe. Części jak leżą jeść nie wołają :wink:NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Najprostszy i najlepszy sposob przerobienia SDI na TDI:
SPRZEDAC WOLNOSSAKA I KUPIC AUTO Z TURBINA!nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSysle, ze suma sumarum lepiej moze wyjsc kupienie TDI zamiast SDI i sprzedanie komus silnika wraz ze skrzynią, turbiną, itd., ktory posiadasz, zamiasta bawienie sie w swapy.
a tak na marginesie to czy ktoś się orientuje gdzie lepiej zrobić wypad za furakiem. Niemcy Belgia czy Holandia ja narazie obstawiam belgię. Bo raczej w Polsce nie bede kupował a samochód to octavka ponownie postanowione :diabelski_usmiechbyła czeszka jest franca ale wolałem czeszkę
Komentarz
-
Komentarz